donderdag 28 november 2013

Ondersteboven voor de Kerst

Op mijn speurtocht door de blogs van kaartenmakers op zoek naar inspiratie voor kerstkaarten stuitte ik op het idee van Elke om een stempel ondersteboven te gebruiken...
k05 
Herken je de stempel al? Het is een vlaggetjeslijn op z'n kop gestempeld!
k01
En ook ik heb zo'n stempeltje in mijn assortiment zitten, dus vanmorgen vroeg er al mee aan de slag gegaan. Zelf beschilderd groen papier opgezocht, gestempeld, een piepklein sterretje erbij gezocht en boven op de boompjes gestempeld.
k02
k03
k04
De details ingetekend met gelpennen en netjes op maat gesneden.
k07
k09
Natuurlijk gecombineerd met rood papier om de kerstsfeer te benadrukken. Zelfgemaakte digitale stempels geprint en uitgeknipt, nog wat versierinkjes met sterretjes en een stiksteekje en mijn eerste kerstkaarten voor dit jaar zijn klaar.

En voor iedereen die deze digitale stempel ook wil gebruiken; tekstjes hier onder opslaan op je computer, in Word plakken en de afmeting aanpassen zo groot als je ze hebben wilt. Uitprinten en knippen/snijden.Natuurlijk heb ik aan 2 kerstkaarten niet genoeg dus ik ben doorgegaan met stempelen op strookjes gekleurd papier die ik van de week van iemand heb gekregen. Hoe ik die ga verwerken weet ik nog niet, maar het stempelen en intekenen is alvast een leuk klusje.
Groetjes Karin Robberse

1 opmerking:

  1. vind het een super idee,ook je andere kaarten zijn leuk, ga je volgen, leuk om weer wat ideetjes op te doen, leuk als jij mij volgt , misschien heb je wat aan mijn ideetjes.groetjes Ballie (Bennarda)

    http://balliescreationballie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen