woensdag 29 mei 2013

Van alles en nogwat...

Rommelweekje gehad; van alles afgemaakt en van alles begonnen. Best wel lekker om weer met meer dingen tegelijk bezig te kunnen zijn, raak je niet al té gefocussed op één techniek en ben je het na een poosje ook niet weer helemaal zat. Of herkent niemand dit?


Een patchwork deken die al een jaar ligt te wachten om in elkaar gezet te worden weer op tafel in de kamer neergezet. Nog wat rekenwerk, extra lapjes gesneden en weer opnieuw gesorteerd en voor de avonden ben ik weer voorzien van een hand-klusje. Of... klus JE ? 600 vierkantjes in totaal, bizar... ik kan nu snappen dat ik dat "even" aan de kant had gelegd, al was het "even" iets uit de hand gelopen. Zit te overwegen om er om en om een groot effen blok tussen te zetten, scheelt de helft. Of is dat luiheid... En dan zou ik nog steeds met de helft van de kleine blokjes blijven zitten, twee dekens maken? Enfin, een jaar later pak ik de draad toch maar weer op:

IMG 5120k
IMG 5116k
IMG 5118k
FIMO; knoopjes voor de vestjes van de meiden van Linda: liggen op tafel om gemaakt te worden; gaat vandaag of morgen gebeuren!
IMG 5149k
Pakhuis is klaar! Van dit:
opr08
Naar dit:
IMG 5132k
Alleen nog het draadje aan het klosje vastmaken voor het hijswerk. Hij kan naar Soest terug, net als de beer die ik vorige week al heb gebracht. Over het pakhuis ben ik best tevreden, over de beer niet; één kleur is saai. Wel veel geleerd, nieuwe dingen toegepast, als schelpjes er in verwerken en die in de bijpassende kleur schilderen:
IMG 5108k
IMG 5100k
IMG 5097k
En een nieuw kringloop - schilderij; ooit ging ik naar een workshop olieverf schilderen en toen bleek ik op een soort van "Bob Ross" cursus terecht te zijn gekomen. Aan het einde van de dag gingen 20 mensen met precies hetzelfde schilderij naar huis. Niet mijn ding... Een zeilboot er over heen aan het maken:
IMG 5124k
Ondertussen genoten van de taart die Paul heeft gemaakt op een taarten workshop op zijn werk:
IMG 5048k
IMG 5046 k
Leuk én lekker Paul, mag je vaker doen van mij! Trots op mijn hubbie dat hij ook zo lekker geniet van zijn creativiteit. Tot volgende week!
groetjes Karin Robberse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten